Conceptul Hobik Toys

N-ai foarte mult timp la dispoziție și cauți o jucărie pentru copilul tău care să fie atractivă pentru el și în același timp utilă pentru dezvoltarea lui? Și noi am fost în aceeași situație !

Suntem o echipă de  părinți care are copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani și acesta a fost punctul nostru de plecare atunci când ne-am gândit la Hobik Toys : cum facem să ne ajutăm, mai întâi, propriii copii? Ce și cum îi învățăm, astfel încât curiozitatea să nu se piardă pe drumul maturizării?  Cum le stimulăm  creativitatea? Cum facem ca tot acest proces aparent atât de complex să fie atractiv pentru ei?

Și ne-am uitat după jucării. Jocuri și jucării care să le ofere informații la care să ajungă țopăind de bucurie, fascinați de aventură și încântați de orice descoperire.

Ne dorim ca jocurile noastre să completeze învățarea tradițională astfel încât copiii să poată învăța și prin joacă și deasemenea să-i ajute să  răspundă celor mai multe provocări apărute în viata de zi cu zi. Timpul, din păcate tot mai puțin petrecut în familie, să fie unul de calitate,  iar jocurile să fie un liant între părinți și copii, astfel încât beneficiile să fie cât mai mari de ambele părți. Odată cu cei mici redescoperim și noi gustul copilăriei și în același timp avem un aport în dezvoltarea lor emoțională.

Am ales cu grijă produsele care să ocupe rafturile magazinului nostru, înțelegând nevoile părinților și copiilor și urmărind criteriile importante pentru aceștia. Să fie realizate din materiale sigure și certificate internațional. Să reprezinte soluții pentru nevoile celor mici, să dezvolte abilitățile și gândirea copiilor prin joacă, dezvoltându-le astfel concentrarea și răbdarea.

Din experiența noastră de părinți am vrea să vă spunem, că nu întotdeauna jucăriile care ni se pareau nouă cele mai atractive au fost și cele mai apreciate de copii. In shimb, cu alte jucării petreceau ore în șir și nu se mai săturau să se joace. De aceea apreciem fiecare comentariu din partea voastră, pentru că vrem ca împreună să descoperim și să punem în valoare talentul care există în fiecare din copiii noștri.

De prea multe ori am cumpărat multe jucării fără să ne gândim care va fi beneficiul pe termen lung în dezvoltarea copilului. De ce n-am transforma o parte a cheltuielilor cu jucăriile într-o investiție în educație?

Acesta este Hobik Toys: un spectaculos loc de joacă plin cu jucării care modelează și înzestrează mințile copiilor cu instrumente de care, cu siguranță, vor avea nevoie când vor fi mari.

 

Cu considerație,
Echipa Hobik Toys