Cum Cumpar

Comanda pe site

1.Adauga produse in cos

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul “adauga in cos”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea Istoric Comenzi daca va creati cont pe site-ul nostru

2.Completarea datelor de livrare si facturare

Va rugam ca inaintea finalizarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare.

O data ce va veti fi facut cont de utilizator si veti completa datele de livrare, acestea vor ramane salvate in pagina de comanda.

Aveti optiunea de a va face cumparaturile fara a va crea un cont, in acest caz, site-ul nostru va va crea automat un cont (veti primi detaliile contului pe e-mail) pe care puteti sa-l folositi ulterior sau nu. Acesta va va ajuta sa urmariti detaliile comenzii sau statusul acesteia.

  • 3.Alegeti modalitatea de plata

Selectati una din cele 3 variante de plata:
 

  • – Plata online cu cardul prin procesatorul de plata MobilPay;
  • – Plata ramburs la curier;
  • – Plata prin virament bancar (ordin de plata).
  • Pentru aceasta modalitate de plata va rugam solicitati trimiterea facturii proforme.                         
  • -Livrarea  marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul nostru:                                                                                                     Date plata: Beneficiar: CRIBO 21 SERV SRL cod fiscal RO 15266869 cont bancar    deschis la  Banca Transilvania 
  1. Finalizati comanda

Pentru a trimite comanda faceti click pe “Plaseaza comanda”.

Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica, sunati la numarul de telefon de mai jos:

  • 0752.305.711

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.